Äitienpäivän herkuttelijat

14 toukokuuta 2017

Helsinki, Suomi

Vadelma-vaahtokarkkikakkuVähän järkytyin kun näin itseni tuossa kuvassa, jossa istun Pihlan kanssa. Ajattelin olevani ihan tavallisen näköinen, jopa siro äiti, jolla on jo melko iso näkyvä maha. Mutta ihan oikeasti, onhan tämä jo ihan valtava. Meidän taloudessa ei ole montaa peiliä. Ei yhtään sellaista josta näkisin itseni kokonaan ja en ole asiaan hirveästi edes kiinnittänyt huomiota. Kuljeksin muutenkin päivät pitkät mukavissa väljissä mekoissa ja leggareissa, joten en ole kai sitten huomioinut että vien aika paljon alaa. Nyt menin mallailemaan itseäni peilin ääreen ja tosiaan, olen hyvin pyöreä. Ehkä jopa ihan asiaankuuluvasti, koska laskettu aika meni jo neljä päivää sitten.


Olen pitänyt odotusajasta paljon ja alan jo nyt valmiiksi ikävöidä tätä vatsaa. Toisaalta olen ihan malttamattomana ja varmasti yhtä lailla odottavilla mielin kuin tasan neljä vuotta sitten. Nyt erilaista on se että saan tänä vuonna olla äitienpäivänä äiti ja se on ihan parasta. Sain aamukahvit tarjoiltuna sänkyyn ja itsetehdyn korun. Myös toiveeni oli kuultu ja minua odotti tuliterä blenderi Smoothie Bowleja ja pirtelöitä varten. Kakustakin tuli huippu. Aioin ensin tehdä sen alusta alkaen itse, mutta nukuin lähestulkoon koko eilisen päivän. Niinkin kai voi vaan käydä ja näin siis parhaaksi turvautua valmispohjaan. Täytteeksi valitsin lime-valkosuklaa kreemin tästä ohjeesta. Jo täyte itsessään oli superhyvää eikä pieni oikominen pahentanut tilannetta yhtään. Koristeeksi laitettiin kaikenlaista makoisaa ja nättiä. 

Me ollaan tänään Pihlan kanssa mietiskelty mummeja ja isoäitejä, jotka asuu ihan liian kaukana. Ikävä on kova. Mutta ei huolta, kesällä me tullaan kylään! Ei kommentteja

Copyright © Anna-Maria Mäkelä. Blog Design by SkyandStars.co