Tulostettava viikkosuunnitelma

20 huhtikuuta 2018

Tampere, Finland

Tein itselleni viikkosuunnitelman, jonka avulla ryhmitän paremmin arkea ja johon merkkaan muistettavia asioita. Huomasin että muistinvaraisen tehtävälistan pito ei toimi yhtään, pomppoilin vain epärationaalisesti tehtävistä toisiin ja koin ahdistusta tekemättömistä asioista. Tekstin lopusta löytyy linkki josta voit ladata ja printata suunnitelman myös itsellesi. Olen käyttänyt viikkosuunnitelmaa parin viikon ajan kalenterin tavoin jääkaapin ovessa A4 koossa, mutta ensi viikolle printtaan itselleni pienemmän version, joka sujahtaa viikon jälkeen kätevästi bujon väliin. Siitä sitten näen mitä olen aikaisempina viikkoina saanut aikaan ja ehkä saan tehostettua työskentelyä tutkimalla ajankäyttöäni. Kuvituksena taustalla on suunnittelemani kaktuskuosi siniharmaassa sävyssä.
Minun bujoni toimii nykyään luonnos- ja muistikirjana. Halusin tehdä kalenteristani tosi kauniin ja hienon, mutta en voinut käyttää siihen niin paljoa aikaa kuin olisin halunnut. Kun jatkan bujoilua sitten joskus, teen layoutista varmasti super simppelin ja jätän luonnostelut vain tietyille sivuille.
Ajankäyttö onkin ollut tänä keväänä erityisen pohdinnan alla. Olen ollut kiireinen lasten kanssa ja ehkä pieni kevätväsymys vaivaa. Silti ajatukset on täynnä jos jonkinmoista ideaa ja halua tehdä vaikka mitä!


MITEN KÄYTÄN VIIKKOSUUNNITELMAA
Tavoitteet ovat laajempia kokonaisuuksia, joihin haluan pyrkiä pidemmällä aikavälillä. Ne voivat liittyä liikkumiseen (käyn lenkillä kaksi kertaa viikossa) tai vaikka aikomukseen mennä iltaisin ajoissa nukkumaan. Ne voivat olla samoja viikosta toiseen. 
- Tehtävälistaan merkitsen asiat, jotka haluan tai jotka täytyy saada tällä viikolla tehtyä. Sen sijaan että kehitän listaa mielessäni ja poukkoilen tekemättömistä töistä toiseen saamatta mitään kunnolla valmiiksi, koitan keskittyä yhteen asiaan kerralla ja ruksia sen sitten tehdyksi.
- Viikkokalenteria käytän menojen merkitsemiseen ihan normaalin kalenterin tavoin.
-Muistiinpanoihin lisään sähköpostiosoitteita, puhelinnumeroita ja muuta sillä hetkellä muistettavaa.


Annan tirpat, viikkokalenteri, bujo, bullet journal, graafinen suunnittelu, kaktuskuosi, ilmainen tulostettava
Voit tulostaa suunnitelman koossa A4 tästä linkistä
Terveisin Anna-Maria

Ei kommentteja

Copyright © Annan tirpat. Blog Design by SkyandStars.co