Rento suklaakakku ja suunnitelmia vuodelle 2018

03 tammikuuta 2018

Tampere, Suomi


Moi ja upeaa vuotta 2018! Tammikuun alku on mukavaa aikaa kun kaikki tuntuu jotenkin tuoreelta ja pitkien juhlapyhien jälkeen arki alkaa kiinnostaa. Tavalliset ruuat ja aikataulut on ihan hyvä juttu nyt. Vielä kun Pihlan päiväkoti starttaa maanantaina käyntiin niin on oikein jees. Kavereita on kuulema jo hirveä ikävä. 

En ole lausunut ääneen juurikaan uuden vuoden lupauksia, miettinyt mielessäni kylläkin muutamaa. Ajattelin olla tänä vuonna itselleni armollisempi, olen välillä aika haka suorittamaan ja kasaamaan paineita vähän mistä sattuu. Nyt jos valitsisin vain ne välttämättömimmät sekä kiinnostavimmat jutut ja annan muun luistaa omalla painollaan. Tuleva kevät ja kesä tulee todennäköisesti olemaan viimeinen, jonka vietän kotona lasten kanssa. Haikea ja hieman helpottavakin ajatus. Myönnän että haaveilen aina välillä palaamisesta työelämään.

Tänä vuonna haluan tavata ystäviä ja toivottavasti saada myös uusia sekä tehdä asioita joista tykkään eli ainakin piirtää ja kirjoittaa. Sisustaminen houkuttaa myös ja tänään naputellessani toriin kirppiskamoja myyntiin haaveilin jo siinä samalla mitä uutta meillä olisi kiva olla. Tykkään kierrellä kirppiksiä ja pieni ajan patina huonekaluissa ei haittaa niin suunnitemat sisustuksen suhteen on aika lailla kirpputoriaarteiden metsästyksessä. Teen varmasti myös muutamia diy juttuja. Pari on jo mietinnän alla. Nämä aiheet näkyvät tänä vuonna bloginkin puolella.
Syy miksi syötiin kakkua oli siskon synttärit. Ihana suklaa-kermavaahtoöveri aamulla kahvin ja aamupuuron lomassa.

Ei kommentteja

Copyright © Anna-Maria Mäkelä. Blog Design by SkyandStars.co