Kaunis ja käytännöllinen imetyskoru

18 huhtikuuta 2017

Helsinki, SuomiOdotusaika alkaa olla niin pitkällä että vauva on jo periaatteessa valmis syntymään. Jotenkin vaan tuntuu että odottelen vielä sen kuukauden samaan tyyliin kuin ekalla kerralla. Tietysti päätös ei ole minun, mutta joinakin iltoina olo on ihan kypsä. En pysty kumartumaan kuin teatraalisen hitaasti ja hengästyn kengännauhoja sitoessa. Muuten voin tosi hyvin ja virkeästi, kunhan maltan levätä välillä. Menen ensi viikonloppuna lapsimessuille (jotka on samalla myös kätevästi kädentaitomessut muuten!) ja olen jo laatinut pitkän listan näytteilleasettajista, joiden tuotteisiin haluan käydä tutustumassa tarkemmin. Muuten vielä ei olla hankittu muita vauvajuttuja kuin se turvakaukalo ja pieniä vaippoja. 

Oikeastaan ensimmäinen uusi tavara, joka minulla on liittyen tulevaan yhteiseloon vauvan kanssa, on tuo kuvissa esiintyvä koru. Koru on Raskauskeijun kautta saatu imetyskoru, jonka hipelöintiin vauva voi keskittyä äidin nipistelyn ja hiusten kiskomisen sijaan. Helmien materiaalina on käytetty BPA-vapaata silikonia ja puuhelmiä, joten niitä voi nakerrella turvallisesti sitten myös hampomisaikana. Imetin Pihlaa vuoden ikään, mutta se ei ollut  ihan ongelmatonta rintatulehduksien ja muiden pikkuongelmien vuoksi. Oikeastaan minulla on tälläkin hetkellä pientä pelkoa imetyksen sujuvuuden suhteen. Aion kyllä pyytää tarvittaessa apua sitten kun siltä tuntuu. On kuitenkin hauskaa että on olemassa tällaisia apuvälineitä ja jos se imetys ei sitten ota sujuakseen niin korusta on iloa vauvalle kantorepussa matkatessa ja tietenkin minulle kauniina asusteena. Raskauskeijulla on tosi laaja valikoima erilaisia imetyskoruja, joiden joukosta itselleni valitsin Nature-malliston rosa-harmaan korun. 

Mun on ihan pakko näyttää vielä mitä olen ommellut! Yksi viime aikojen kivoin ja  käytetyin itse tehty asia on tuo hailakanvaaleanpunainen pitsikimono. Se on tosi hauska kotiasu kaikessa hempeydessään. Nyt se ylettyy lähes maahan saakka, mutta ajattelin lyhentää sitä kesäksi ja pitää sitä helteisinä päivinä myös ulkona. Alle vaan shortsit ja toppi, päähän leveälierinen hellehattu ja aurinkolasit. Kaavaa sovelsin aika runsaalla kädellä Eurokankaan kimonon ohjeesta. Hihat on kapeat ja edessä rypytystä. Kaikki inspiraatio lähti, myönnettäköön, Downton Abbeyn kartanon leidien aamutakeista. Olen siis taas vähän lähempänä kartanonrouvaa, ainakin fiiliksen tasolla. 

*Kuvien imetyskoru on saatu näkyvyyttä vastaan raskauskeijulta
  Terveisin Anna-Maria

Ei kommentteja

Copyright © Anna-Maria Mäkelä. Blog Design by SkyandStars.co