Keittiöjakkaran kevät

09 toukokuuta 2023

Tampere, Suomi

Meillä on keittiössä Ikean keittiöjakkara. Pitkään se oli kaikista tavallisin puun värinen porrasjakkara mitä löytyä voi, kunnes koitti se päivä kun halusin siitä hieman uniikimman tapauksen. Ja ennen kaikkea sellaisen jota katsellessa tulee hyvälle mielelle. Sen näkee kuitenkin joka päivä niin miksipä ei sitten voisi olla samalla myös upeista upein.

Ensin maalasin istuimeen kerroksen turkoosia kalkkimaalia. Parisen viikkoa pohdittuani sudin pintaan vielä toisen kerroksen ja lisäsin koristeita. Kukat ja lehdet on valkoisen seinämaalin ja akryylivärin sekoitus. Loppu maali meni kukkaruukkujen kuviointiin. Kuvan ruukussa on tällä hetkellä Roosalta saatu saniaisen alku ja ruukun vieressä sumutinpullo, jotta muistaisin kastella tarpeeksi. Kukkien kastelu ei ole vahvuuksiani, toisin kuin innostuminen maalaushommiin ilman sen suurempia suunnitelmia. Saatan koristella tätä joskus vielä lisää.


Maalattu keittiöjakkaja

Kalkkimaalilla maalattu turkoosi keittiöjakkara
Kukkajakkara

Turkoosi BEKVÄM jakkara
Jouluruusu




Laitan kuvan vielä meidän pihan jouluruususta, joka kukki aikaisin. Nyt kukat alkaa jo punertaa ja kohta ne nuupahtaa. On aika toisten kukkien.

Terveisin Anna

Ei kommentteja

Copyright © Annan tirpat. Blog Design by SkyandStars.co