Tulostettava värityskuva siilistä

09 elokuuta 2021

Tampere, Suomi

Piirsin tämän kukikkaan siilin meidän tytöille värityskuvaksi ja jaan sen myös teille. Hänestä sukeutui aika veikeä kaveri. Elliä vähän ihmetytti nuo kukat ja lehdet, mutta tämä utelias siilinpoikanen on kävellyt varmaan kukkapenkissä. Sitten kukat on takertuneet ja lehdet varisseet piikkeihin jumiin. Tai hän on sellaista harvinaista rotua joka on osittain kehittynyt kasviksi. En osaa tarkemmin sanoa, sillä en ole perehtynyt tähän siilien sukuhaaraan sen enempää, ainoastaan piirsin sen. Linkki mustavalkoiseen tulostettavaan PDF-tiedostoon löytyy valokuvien jälkeen.


värityskuva siili

Väritettävä kuva siilistä

Kukkia, lehtiä ja siili


Siili on ollut meidän erityisen mielenkiinnon kohteena viimeaikoina. Tai kuten tytöt sitä kuvailevat pieni söpö peto, koska on hurjaa että se saattaa saalistaa sammakoita ja muita pikku otuksia. Yhtään siiliä ei olla meidän huudeilla tavattu, mutta naapurustossa vilistää Orre -nimen saanut orava. Nähtiin Orrea myös viikonloppuna Tallipihan kulmilla käpymetsällä, on se ehtivä kaveri.

Anna-Maria Mäkelä, Annan tirpatTästä linkistä voit ladata värityskuvan. Teehän siitä oikein hieno!


Terveisin Anna-Maria

2 kommenttia

Pinja-Sofia Korva kirjoitti...

Moikka, olipa piristävää törmätä blogiisi, jossa saa luovuus laukata! Itse olen kuvataiteilija ja kuvataideopettajan opinnot aloitan syksyllä yliopistossa ja niin ikään bloggaan myös luovista jutuista. Nykyään on tosi harvinaista löytää näitä "saman alan ihmisiä" blogimaailmasta. Jään kyllä seurailemaan sainun juttujasi :)

Anna-Maria Mäkelä kirjoitti...

Ihana kuulla Pinja! Kävin katsomassa töitäsi ja ne on hurjan kauniita. <3

Copyright © Annan tirpat. Blog Design by SkyandStars.co