Lasten uudet kesätakit kangasmerkeillä

15 toukokuuta 2020

Tampere, Suomi
Jaan teille tämän pienen diy -homman mikä tyttöjen kanssa tehtiin. Minulla on ollut pitkään jemmassa kangasmerkkejä, en ollut raskinut käyttää niitä mihinkään. Aina järjestellessä askartelutavaroita otin ne pois pienestä sinisestä kirjekuorestaan missä niitä säilytin ja huokailin niiden söpöyttä. Nyt kun järjesteltiin kaappia kolmestaan ja tutkittiin näitä merkkejä, päätettiin että tyttöjen kevättakkeihinhan ne olisi just kivat.
Merkkien kiinnitys itsessään oli helppoa. Silitys tapahtui levivinpaperin läpi. Molemmat saivat olla mukana oman merkin kiinnittämisessä. Pihla sai kissan ja flamingon, Elli yksisarvisen. Merkit on ostettu Nova Melinan nettikaupasta.
lasten kangasmerkit

Myönnän, että minusta on tosi söpöä kun tytöt pukeutuu mätsääviin vaatteisiin, mutta ainakin toistaiseksi se on ollut myös heistä tosi jees. Monesti vaatekaapista päätyy pienemmän päälle samanlainen mekko kuin isosiskolla. Molemmilla on myös ihan omia lempivaatteita. Pihla tykkää pukeutua farkkuihin ja tyyli on jo selvästi isomman lapsen. Pikkusisko vetäisee kaapista ylleen balleriinamekon, Ryhmä hau legginsit ja leopardikuosiset sukat. 

Tällä viikolla eskarilainen palasi eskariin ja päikkyläinen päikkyyn. Molemmat on ihan innoissaan siitä että saa leikkiä kavereiden kanssa vielä pari viikkoa ennen kesälomaa. Minä palautan mieleeni täytekakun leivonnan vaiheita, lapset täyttää nimittäin vuosia. Elli nyt viikonloppuna ja Pihla viikolla. Juhlat on pienet mutta niistä on puhuttu paljon. En muista koska viimeksi olisin leiponut mitään sämpylöitä monimutkaisempaa. Viime vuonna mummi toi valmiskakun ja sitä edellisellä kerralla taisin oikaista ja koristella litran jäätelöpalan stösselillä. Nyt haastan itseni ja leivon ihan oikeasti. Elli ehdotti My Little Pony - Pokemon - Lol Suprise -Ryhmä hau -kakkua. Itse kun ehdin jo haaveilla hyvin hillitystä kermavaahtokakusta.

Hei ihanaa kun on Toukokuu ja ihanaa kun on synttäreitä. Ennustan että vaikka juhlat on pienet, ne on silti riehakkaat.

Terveisin Anna-Maria

Ei kommentteja

Copyright © Annan tirpat. Blog Design by SkyandStars.co