Vesivärimaalauksia lempeissä sävyissä ja oma nettikauppa

20 elokuuta 2018

Tampere, Finland


Perustin vähän aikaa sitten nettikaupan töilleni Society6 -verkkokauppaan. Sieltä löytyy muutama vesivärityö, uusimpana tuo alla oleva vähän abstrakti kuutamo aihe (jota on myös avokadoksi tulkittu, ehkä se voi toki olla sitäkin) ja muita lempparitöitäni. Society6 myy julisteiden lisäksi taiteilijoiden tuotteita mm. tekstiileinä, kännykänkuorina ja kelloina. Kannattaa käydä vilkaisemassa muutenkin kaupan laajaa valikoimaa, taiteilijoita ja teoksia on lukematon määrä. Tuotteet valmistetaan USA.ssa ja sivuilla on usein alennuksia tuotteissa ja postimaksuissa. 

Society6, nettikauppa, juliste, vesivärit, kuu, abstrakti, taide, Annan tirpat

Society6, art, watercolor, poster, Annan tirpat

Hortensia, vaaleanpunainen, vesivärit, taide, Annan tirpat

Vesivärit, Annan tirpat, Society6
Vesivärit, pastellit, vaalea sisustus, Annan tirpat

Maalauspöytäni olohuoneessa pukkijalkojen päällä on viritetty niin korkealle, ettei pienet apurit pääse kähveltämään siveltimiä. Tai sutimaan itseään ja lattioita, kokemuksesta tiedän että niinkin voi käydä. Tämän kesän olen siis maalaillut seisoen ja se on ihan kivaa ettei aina tarvitse aina siivota jälkiään. Muutamana päivänä olen perustanut ateljeen keittiönpöydälle ja maalannut tyttöjen seurassa. Ollaan Pihlan kanssa pohdittu miten monella erilaisella tyylillä saakaan aikaan hienoja taideteoksia. Teos voi olla abstrakti tai esittävä ja se on voitu tehdä vaikka mistä. Usein katsoja voi keksiä mitä taideteos esittää ja tulkinnat voivat olla ihan erilaisia keskenään. Pikkutarkkuuteen usein sortuvana, on syytä muistuttaa itseään miten hienoja juttuja voi tehdä useilla eri tyyleillä. Niinpä olen viime aikoina maalaillut rennosti lempparivärein ja muodoin.

Maija piipahti kylässä ja toi tullessaan uskomattoman kauniin hortensian. Olipa kiva jutella pitkästä aikaa kuvitusprojekteista ja vaihtaa kuulumisia. Hoito-ohjeeksi sain uuden imupinnan leikkaamisen parin päivän välein ja samalla maljakon täyttämisen kuumalla vedellä. Kauniisti kukka kestääkin. Tässä kuukaudessa parasta muuten on ollut arjen alkaminen Pihlan viskarin eli viisivuotiaiden päiväkodin siivittämänä. Kerron siitä lisää toiste, joten kuulemisiin! 

Terveisin Anna-Maria

Ei kommentteja

Copyright © Annan tirpat. Blog Design by SkyandStars.co