Kiikareita kaikenlaisiin tilanteisiin

14 joulukuuta 2017

Tampere, Suomi

kiikareita leikkeihin
Tonttukiikarit
askartele kiikarit pahvirullista

Uuden vuoden kiikarit


Monissa blogeissa ja Instassa näkee silloin tällöin muiden askartelusta kiinnostuneiden hienoja diy kiikareita. Meiltä löytyy niitä myös. Nämä on  tehty vessapaperirullista ja liimattu yhteen kuumaliimalla. Joskus jos haluan askarrella yhdessä Pihlan kanssa helpon jutun, niin ehdotan kiikareiden tekemistä. Samalla kehitellään joku teemaan sopiva leikki siihen jatkoksi. 
Pinkit mustilla täplillä ja viivoilla on prinsessakiikarit. Niillä tarkkaillaan linnasta tai majasta valtakuntaa. Silmäripsikiikarit on juhlavimmat, oivalliset varsinkin sitten Uutena vuotena. Uusimmat tulokkaat valikoimaan on joulukiikarit. Niillä tarkkaillaan tonttuja tai leikitään että ollaan itse tonttuja tai muita vakoojia. Joulukiikareiden päällystämiseen käytin suttupaperia, johon olen testaillut värejä maalatessani vesiväreillä. Hyvä että niillekin tuli jotain käyttöä. Joukosta uupuu lohikäärmeiden tarkkailuun suunnitellut kiikarit, ne on vihreät ja varustettu siivillä. Ne on jossain hukassa. Kolmevuotias Pihla fanitti aikoinaan lohikäärmeitä. Ponit on syrjäyttäneen lohikäärmeet ykkösjuttuna, mutta mahtuu nekin ja dinot leikkiin mukaan vanhempina ja pikku ponien opettajina.
Vauva oli ihan riemuissaan kun sisko palasi tänään mummolasta. Naurusta ei meinannut tulla loppua ja pieni ryömi Pihlan kintereillä niin vauhdilla, että väsähti lopulta erityisen pitkille päikkäreille. Jälleennäkemisen riemu oli kyllä molemminpuolista. Huomaa että isosisko on ihan erityisen tärkeä henkilö meidän seitsenkuiselle. 


Lisää kiikari-inspiraatiota löytyy ihanista blogeista Taru Hanna ja Muita ihania.
Prinsessakiikarit


Ei kommentteja

Copyright © Anna-Maria Mäkelä. Blog Design by SkyandStars.co