Kesälomalla

05 heinäkuuta 2016

72600 Keitele, Suomi
Lomallani on pituutta yhteensä neljä viikkoa. Nyt on menossa viikoista toinen ja maanantaista palaan hetkeksi töihin. Me ollaan ottettu rennosti Pihlan kanssa mummolassa. Vierailu tänne Pohjois-Savoon alkoi Juhannuksesta ja Pihlan osalta se loppuu vasta viikkojen päästä. Loma on ollut kiva. Me nukutaan päiväunet yhdessä mummolan kissojen kanssa ja ei juurikaan tarkkailla kelloa. Nyt taivaalla on niin suuri pilvi että sen ohi lipuminen kestää jo kolmatta päivää. Muuten sää on ollut lämmin ja kaunis. Uimassakin on käyty. Ukin cockerspanieli Huuko on ainakin yhtä innokas vesipeto kuin Pihla. Kumpaakaan ei saa helpolla järvestä pois. 

Olen pitänyt itseni kiireisenä keksimällä erilaisia projekteja. Eikä niitä tarvitse edes keksiä, mieleeni vaan juolahtaa joku juttu mikä on ihan pakko tehdä. Yleensä ne liittyvät askarteluun, piirtämiseen tai kunnostamiseen. Pidän siitä että saan suunnitella mielessäni jonkin asian ja lopulta toteuttaa sen. Vielä parempaa on jos juttu jotenkuten onnistuu suunnitelmien mukaan. Tällä hetkellä kunnostan mummolan leikkimökkiä. Maalasin viikonloppuna koivun värisen puulattian vähän harmaaseen taittavalla valkoisella ja sen jälkeen seinien kuultovalkoinen maalipinta alkoi näyttää ränsistyneeltä. Maalihommat saanee siis illalla jatkoa. Tuossa ylemmässä kissakorttikuvassa näkyy lattian uutta sävyä ja alemmassa seinää. Oikeastaan suunnitelmana on tehdä mökistä leikkikahvila, jossa Pihla ystävineen voi pitää teekutsut ja jossa hän voi myydä minulle mielikuvitusjäätelöä.

Muita lomalla tapahtuneita asioita on olleet lettukestit, mölkkyturnaus, vaahtokarkkien paistaminen nuotiolla ja mustikoiden syöminen. Muutamia asioita mainitakseni. Ainut suunniteltu juttu on Äidin ja siskon kanssa Kuopion Viinijuhlat ja siellä pari keikkaa. Kiva juttu tämä kesä ja päivät ilman tarkkoja suunnitelmia.

Ei kommentteja

Copyright © Anna-Maria Mäkelä. Blog Design by SkyandStars.co