Vinosti lakatut kynnet ja lokakuun sekalaiset kuulumiset

06 lokakuuta 2015

00100 Helsinki, Suomi
annan tirpat, kynnetannan tirpat


Poljin töistä kotiin illalla ja talvi tuntui sormenpäissä. Oli kylmä ja hämärää. Keli jollaisesta voisi nauttia enemmän sormikkaiden ja kaulahuivin kanssa. Alan innostua pikkuhiljaa joulujutuista ja mainitsin eilen aiheesta Pihlalle. Kysyin muistaako hän joulupukin ja kerroin että hän tulee sitten jouluna suuren lahjasäkin kanssa kylään. Ainakin me saadaan useita paketteja, kilttejä kun ollaan. Pihlan katse lasittui ja hän selvästi pohti asiaa noin minuutin ajan, kunnes jatkoimme taas touhujamme emmekä enää palanneet aiheeseen. Mutta tosiasia on että se joulu tulee ja sitä ympäröi pitkä ajanjakso jolloin aurinko ei paljon lämmitä. Kuvaamisen kannalta pimeys on haasteellista, mutta ehkä hämyisät kuvat käy paremmin vuodenajan tunnelmaan. Voin ainakin sopia itseni kanssa niin. 

Kerron taustatietoa sekalaisten kuvien kokoelmasta. 

  • Viime viikkoina on syöty moneen otteeseen riisipuuroa, useille se on joulujuttu mutta meillä sitä on illallisena melkein joka viikko. 
  • Tein eräänä sunnuntaina omenapiirakan ja herkuteltiin se vaniljajäätelön kera. Olen iloinen että Jossun avulla sain mun kynsiongelmat ratkottua tai ainakin tilanne niiden suhteen on parempi kuin ennen. En ole kynsien lakkaamisen suhteen tarpeeksi pitkäjännitteinen niin tämä geelihomma on mieleeni. 
  • Lehdenselauskuva voisi olla miltä tahansa aamulta kun kehotan neitiä pukeutumaan ja siirtymään ulko-ovea kohden. Juuri sillloin on jotain muuta meneillään. Huone taustalla ei muuten ole mikään varastotila vaan meidän makuuhuone jonka sisustus on vaiheessa. 
  • Muuta tärkeää muttei kameraan tallentunutta toimintaa on ollut molempien Pihlan kummitätien kyläilyt, jotka molemmat on meille hyvin tärkeitä henkilöitä. Myös flunssaa on sairastettu ja siitä parannuttu.taustatietoa


Suunnittelin viikonloppuna kuvaavani Pihlan huonetta, joten kuulumisia on luvassa todennäköisesti sunnuntaina. Hyvää lokakuun alkua!
Terveisin Anna-Maria

Ei kommentteja

Copyright © Anna-Maria Mäkelä. Blog Design by SkyandStars.co