Kotona

09 maaliskuuta 2015

Helsinki, Suomi
nään oli ensimmäinen kevätpäivä. Tiedän että vielä tulee räntää ja näpit jäätyy jos ei pidä sormikkaita, mutta silti, ensimmäisen kerran tuntui ja näytti keväältä. Oli myös todella jees homma että sain viettää sen kotona Pihlan kanssa. Mulla on välillä maanantaivapaita töistä ja nyt vielä sattui niin että tämän päivän vapaa oli viikonlopun jatkeena. Melkein kuin miniloma siis ja tosi kiva maanantai me vietettiinkin. Mä olen nyt viikon ajan ollut aamuvirkku toisin kuin koko edelliset kaksi vuotta. Raskausaika toi mukanaan väsyneet aamut, ei puhettakaan aamulenkeistä tai muusta ylipirteästä aktiviteetista. Mutta nyt jokin on muuttunut ja toivottavasti tämä on pysyvää. Inhottavaa olla aamulla liian väsynyt. Kuitenkin pitää herätä niin miksei samalla sitten vähän paremmilla mielin! 

Meidän yhteisiin aamupäiviin kuuluu aamiainen ilman kiirettä. Aamupalan jälkeen siivottiin kuunnellen radiota. Enemmän keskityttiin leikkimiseen, mutta vähän imuroitiin myös. Fiilistelin etukäteen pääsiäistä kun löysin lipaston perukoilta edellisvuoden koristeita. Pihlan eka pääsiäisaskartelu ja mun tekemät muutaman vuoden takaiset munat. Käytiin myös ihmettelemässä aurinkoa ja sinistä taivasta ihan ulkona asti kauppareissun verran. Laitan siitä juttua joku toinen päivä enemmän, sillä Pihlan asussa oli yksi erityishuomiota vaativa juttu.

Parissa kuvassa näkyy osia meidän olohuonesta ja keittiöstä. Asumme kolmiossa, ihan sopivan kokoisessa meille. Haaveilen toki omasta työhuoneesta ja takapihasta, Pekka kaipaisi varmaan omaa pleikkahuonetta, mutta muuten ihan hyvästä vuokra-asunnosta on kyse ja viihdytään täällä varmaan niin pitkään kunnes oman kodin hankinta tulee ajankohtaiseksi. Erityisesti pidän läpitalonhuoneiston valoisuudesta, varsinkin tänään valoa oli hieman liikaa paljastaen miten pölyistä meillä on.Päiväunien jälkeen iltapäivällä kaivettiin hienoimmat korut esille ja juotiin teetä asiaankuuluvasta astiastosta. Myös dinosaurus ja possu osalllistuivat. Syötettiin niille viinirypäleitä. 

Hyvää alkavaa viikkoa!


Terveisin Anna-Maria


Ei kommentteja

Copyright © Anna-Maria Mäkelä. Blog Design by SkyandStars.co