Alku. Tervetuloa blogiin!

01 maaliskuuta 2015

Helsinki, Suomi

Kaksi vuotta sitten olin aika tuore äiti. Pihla oli viisikuukautinen, naurava ja veikeä vauva. Äitiysloma oli huippua aikaa. Vedeltiin yhdessä monen tunnin päikkäreitä, käytiin moikkaamassa vauvatuttuja kerhoissa ja elettiin tiiviisti yhdessä. Toisaalta muistan myös hetket kun olin yksinäinen. Kaipasin kavereitani ja sukulaisia, jotka asuvat satojen kilometrien päässä. Olimme siis muuttaneet aiemmin Pekan kanssa Kuopiosta pääkaupunkiseudulle. 
Päätin perustaa yksityisen blogin pienelle joukolle tuttavia ja sukulaisia. Näin sain helpotusta kaukokaipuuseen kirjoittamalla meidän kuulumisia päiväkirjamaiseen muotoon ja tunteen, että ne kaukaisimmatkin tärkeät ihmiset tietää että meillä on kaikki hyvin. Hommasta tuli tosi antoisaa ja pian huomasin että siinä yhdistyy monta minua kiinnostavaa juttua. Tänä vuonna ajattelin jatkaa meidän päiväkirjaa vähän uudella twistillä ja julkaista kuulumisiamme nyt muillekin. Nämä tekstit on siis pieniä tarinoita meidän elämästä ja lemppari jutuistani.'
Ihailen ja arvostan käsityötaitoisia henkilöitä. Itse olen kovin aloittelija ja malttamaton neulomaan edes sukkaa loppuun, mutta esittelen joskus täällä valmiita tuotoksia. Pidän myös muovieläimistä, dinosauruksista ja jäätelöstä. Pihla pitää tällä hetkellä dinosauruksista ja prinsessoista. Pekka voi joku päivä tulla kertomaan omat lempparinsa jos haluaa.


Annan tirpatToivon että teksteistäni ja kuvistani tulee olemaan iloa.


Terveisin Anna-Maria


Ei kommentteja

Copyright © Anna-Maria Mäkelä. Blog Design by SkyandStars.co