Viirinauha by Mailandia

21 huhtikuuta 2015

00100 Helsinki, Suomi
Vaaleanharmaata ja just hyviä pilkkuja. Minut on aika helppo hurmata edellä mainituilla seikoilla. Myös raidat kelpaa jos ne on oikeissa sävyissä. Meillä kävi toissa viikonloppuna kylässä Maija, jonka yrityksen Mailandian valikoimiin oli tullut aikaslailla täydellinen Tee-se-itse -viirinauha. Tuli nopeasti tunne että nyt tarvitsen sellaisen meille. 

Aamulla minulla oli sopivasti hetki aikaa ommella viiri kasaan ja hommassa olisi ihan varmasti kulunutkin se kaavailtu puolisen tuntia, ellen olisi paketin avattuani ihastunut siihen miten kiva ja loppuun asti ajateltu design tuotteella on. Tarkoitus oli ottaa vain kuva tuosta leikkaamattomasta kankaasta mutta innostuin hieman ikuistamaan muitakin vaiheita. Tee-se-itse -jutut ja varsinkin hyvin tehdyt tutoriaalit niihin, on asia josta pidän. Pidän myös palapeleistä ja ristisanoista, jos ne ei ole liian haastavia. Liian paljon sinistä taivasta ja turhan kryptiset ristikkovihjeet saa aikaan ahdistusta. Mutta siis sopivan haastavasta voi ottaa opikseen ja voin kehua että nyt osaisin tehdä viirin aika hyvin ihan omista kankaistakin.   

Mailandia, viiri, sisustus, askartelu, ompelu

viirinauha mailandia


Asiaan nyt varsinaisesti kuulumattomana seikkana lisäisin että ompelukone on ikuisuuslainassa äidiltä. Melkein voisin sanoa että se on varastettu koska "unohdan" aina paluttaa sen. En ole ikinä nähnyt äitiä ompelemassa, joten en pode huonoa omatuntoa asiasta

Mallailin viiriä Pihlan huoneeseen mutta masterbedroom valikoitui, jos ei lopulliseksi niin ainakin väliaikaiseksi sijainniksi. Pihla on torstaina kuukautta vaille kaksivuotias neiti. Otin viikonloppuna tirpasta kuvia meidän makuuhuoneessa, niin kuin otin joka kuukausi vauva-aikana ja ajattelin julkista parhaat palat loppuviikosta täällä. Tuli aika söpöjä. Palaillan siis niissä merkeissä. Ilosta ja valoista viikkoa teille!


Terveisin Anna-Maria


Ei kommentteja

Copyright © Anna-Maria Mäkelä. Blog Design by SkyandStars.co