Lätäkköleikkejä uusilla kengillä -Reima Patter Wash

07 kesäkuuta 2017

Helsinki, Finland
Kaupallinen yhteistyö: Reima
(Lastenkengät saatu)

En oikein tiedä tykkäänkö sadepäivistä. Kun sataa oikein kunnolla ei viitsi lähteä lasten kanssa ulos, mutta toisaalta silloin on tunnelmallista tehdä sisällä muita juttuja. Muutenkin on mukavampi etsiä asioista hyviä puolia. Varsinkin säästä kun sille ei mitään voi. Sateella luonto saa vettä ja sitten aurinkoisena päivänä se on entistäkin kauniimpi ja kukkaisampi. Sellainenhan Suomen alkukesä yleensä on, hyvin sateinen ja kolea, mutta muutamina päivinä siinä välissä suloisen lämmin.

Juuri näihin keleihin sopii hienosti meillä testissä olevat Reimalta saadut välikausikengät. Ilmoitin meidät nimittäin Reiman Test Patrol -tuotetestaajaksi toukokuussa ja valitsin kokeiluun Patter Washit. Ominaisuudet kuulosti kerrassaan hyviltä. Kengät on vedenpitävät, likaahylkivät ja ne voi pestä koneessa. Tarrakiinnitys on hyvä juttu omatoimiselle neidille, sillä en aina vauvan kanssa ehdi pukeutumisessa niin hyvin auttamaan.  

Reimatec, Välikausikengät, Patter Wash, tarrakengät, tyttöjen kengät
Kengät ovat olleet käytössa mm. aurinkoisena puistoilupäivänä, joka sisälsi kiipeilyä ja hyppimistä kivien päällä sekä muutaman kerran sadekuuron jälkeen hiekkalaatikkoleikeissä ja pyörälenkillä. Epäilin vähän kenkien vedenpitävyyttä kun Pihla hyppäsi erääseen vastustamattoman kivaan ja mutaiseen lätäkköön, mutta suotta huolestuin, sukat oli kuivat kun päästiin kotin. Siitä sain hyvän syyn kokeilla kenkien konepesua. Pesin ne testinä valkoisen harson kanssa. Ajattelin että kirkas pinkki voi päästää väriä muuhun pyykkiin, mutta harso pysyi valkoisena ja kengät olivat taas kuin uudet.

Kengät on siis oikein kivat ja toimivat sekä tosi kevyet, vaikka ovatkin aika jämäkän oloiset. Pihla sanoi että tykkää niiden väristä. Minulle ehkä ainut ei niin miellyttävä asia kengissä on niiden kirkas väritys, lempparisävyjäni ovat enemmän hailakat pastellit ja selkeät musta ja valkoinen. Reiman värit on suurelta osin iloisen kirjavia ja kyllä tuo pinkki on ihan nätti, varmasti turvallinen myös kun näkyy kauas. Eniten Reiman mallistosta miellytääkin selkeälinjaiset yksiväriset vaatteet. Käyttömukavuus on kuitenkin ihan huippuhyvä ja mikä tärkeintä, neiti laittaa nämä kengät aina mukisematta jalkaan koska ne on kivat.Meidän vauva on kolmeviikkoinen. Me tullaan toimeen hienosti ja hän on suurimman osan ajasta oikein tyytyväinen. Puistoon lähteminen näiden kahden kanssa jännitti aika paljon, mutta ihan hyvin selvittiin. Loppumatkasta jouduin työntämään sekä pyöräilevää isosiskoa että vaunuja mäkeä ylös. Itsepähän päätin että mennään sille kauempana olevalle leikkipaikalle. Tällä viikolla kengät voi vaihtaa jo balleriinoihin, säätiedotus lupasi jo aika monta aurinkoista päivää. Jo se luonto on saanutkin aika paljon juomista.

Terveisin Anna-Maria

Ei kommentteja

Copyright © Anna-Maria Mäkelä. Blog Design by SkyandStars.co