Virpomisvarvut

29 maaliskuuta 2015

Helsinki, Suomigolden eggs
pääsiäistipu


Palmusunnuntai eteni askartelupainotteisesti. No ei ehkä meillä kaikilla, osalla ajankäytön painopiste siinteli enemmän F1-maailmassa. Itse myös nukuin aika paljon ja olin jatkuvasti pihalla kellonajoista. Onneksi on tosiaan sunnuntai niin mun onneton kellonaikavaihteluiden sisäistäminen ei pystynyt aiheuttamaan suurempaa tuhoa. Mitä nyt kävin noin tunnin viiveellä.

Mutta siis niihin pääsiäisaskarteluihin. Lähdin dippaamaan kokeellisin mielin puisia koristemunia kookosmaaliin ja vetelin siveltimellä niihin laineikkaita vetoja. Epätasaisesta ja pehmeästä pinnasta tuli aika kaunis, mutta ei ne ole enää mitään munia vaan ilmiselvästi pulleita haamuja! Koitan vastustaa kiusausta olla piirtämättä niille pelottelevia ilmeitä. Kyseinen maali on siitä hauskaa että se tuoksuu ihan kookokselle ja on aika jäykkää tavaraa jos sitä ei kunnolla sekoita. Sillä saa kyllä ihan tasaistakin pintaa halutessaan. Maalasin taannoin koivunvärisen veitsitukin ja mieto kookoksen tuoksu näyttää olevan ihan pysyvä ominaisuus.

Virpoja pupuselle ompelin korvat ja autoin oksien koristelussa. Meillä on tietysti omat risut niin kummankaan ei tarvitse tehdä kompromisseja tyylin suhteen. Pihlan versioista tuli kyllä paljon iloisempi. Mun vitsa haamuineen on omiaan ennemmin halloweeniin. Virpomienen suoritettiin kummitädille ja palkkio oli tietysti suklaamuna. Suunnittelin että siirrytään huomenna värjäämään kananmunia, malttamattomana koristelin jo osan. 

Lähipäpivinä tulossa lisää kuvia aiheista tipu ja muna. Hyvää alkavaa pääsiäisviikkoa!


Terveisin Anna-Maria


Ei kommentteja

Copyright © Anna-Maria Mäkelä. Blog Design by SkyandStars.co