Lastenhuone

23 maaliskuuta 2015

Helsinki, Suomi
Turkoosia, vaaleanpunaista, vedenvihreää, vähän keltaista ja tietenkin valkoista. Näitä värejä löytyy meidän kotoa, Pihlan huoneesta vielä vähän enemmän kuin muista tiloista. Huone on ollut neidin virallisena makkarina nyt puolitoista vuotta. Se toimii myös vierashuoneena eikä sinne parin sängyn lisäksi paljon muuta mahdukkaan. Lisäsin alle kuvan aivan ensimmäisestä järjestyksestä kun pinnis oli kannettu meidän makkarista pois ja lastenhuone pääsi viralliseen käyttöönsä. Pinnasänky vaihtui viime kuussa lastensänkyyn, mutta muuten aikalailla samanlaiset on tunnelmat.unikaverit
FlamingolaukkuPidän lastenhuoneen värikkyydestä ja itsetehdyistä yksityiskohdista. Vähän kulumaa ottaneet huonekalut saa mun täydet sympatiat. Vaaleansininen tuoli kaipaisi silti uutta väriä lohkeilleeseen pintaansa. Vihreä pupu on neulojataituri Emman tekosia. Sen sävy on just hyvä. Keltaiset tossut on mummilta. Saadaan siltä suunnalta tasaisin väliajoin sukka ja neulelähetyksia. Ne onkin ihan parhaita ne.

Eilen satoi vähän lunta. Pihla kipusi vierassängylle ihmettelemään leijailevia hiutaleita. Päivän ohjelmaan kuului vierailu Ikeaan, haettiin papalta saadun pöydän seuraksi pieni tuoli ja Pekka kokosi sen kymmenessä minuutissa. Se oli Pihlan mielestä vautsi. Syötiin myös lettuja joista kolmasosan poltin paistinpannulla pohjaan. Päivä oli kirpakka ja nuhainen mutta silti aika iloinen.


Terveisin Anna-Maria


Follow my blog with Bloglovin

2 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Ihana pupu!
T Jossu

Anna-Maria Mäkelä kirjoitti...

Emma on taitava :)

Copyright © Anna-Maria Mäkelä. Blog Design by SkyandStars.co