Uusi lempihuppari Ponileteillä

03 maaliskuuta 2020

Tampere, Suomi

Meidän eskarilainen on tarkka tyylistään eikä kelpuuta päälleen ihan kaikenlaisia vaatteita. Se on hyvä että omaa näkemystä löytyy. Hänen tyylinsä on minustakin tosi kiva. Lempparivärejä on mm. pinkki, musta ja farkku. Kuvioaiheista suosikkeja ponit, perhoset ja kissaeläimet.
Kerran ostin hänelle mielestäni maailman cooleimmat liehulahkeiset culottesit, mutta niiden hienoudesta ei sitten kotona oltukaan ihan yhtä mieltä. Sen jälkeen vaatevalinnat on tehty aina yhdessä.

Lempivaate, Poniletti, Huppari, Kimalleresori, Ompelu, kuusi vuotias


Kimalleresori, glitter, Nappinja, Hellin, Poniletti, jc


Ompelu, huppari, poniletti, itse tehty, Hellin, Mekkotehdas, kahden


Hupperi, ompelu, käsityö, diy, pinkki, letti, joustocollege

Tämän hupparin kangas on Hellinin Poniletti joustocollegena ja kaava Mekkotehdas koulutyttöjen tyyliin -kaavakirjan Kahden huppari. Helmassa ja hihoissa on musta-hopeista kimalleresoria (Nappinja) ja hupun vuori mustaa trikoota. Tämän hupparimallin hauska yksityiskohta on edestä ristiin menevä huppu. Pelkäsin että mitenkähän saumuri jaksaa ommella niin monta kerrosta kangasta, mutta kyllä se vaan siitä suoriutui. 
Kreppasin Pihlan hiukset eilen kaverisynttäreille ja siinä samalla taas ihastelin noita hurjan pitkiksi venähtäneitä suortuvia. Ihanat!
Terveisin
 Anna-Maria

1 kommentti

Hulinaa ja Vilinaa kirjoitti...

Ihana kampaus ja huppari ��

Copyright © Annan tirpat. Blog Design by SkyandStars.co