Karkkivärit hiuksissa

13 kesäkuuta 2018

Tampere, Finland


Oih mitkä hiukset! Olin viime viikolla värjäysmallina PRIME Hair and beauty design -kampaamossa. Annoin värin toteutukseen aika lailla vapaat kädet, pientä pastelliin vivahtavaa sävytoivetta lukuun ottamatta. Kun kuulin suunnitelmat sateenkaariväreistä, jännitti ehkä puoli sekuntia, kunnes päätin että hieno siitä tulee. 

Annan tirpat, sateenkaarihiukset, pastellihiukset, hybridivärit, Anna-Maria Mäkelä, hiusinspiraatio, Prime hair and beauty design, My Little pony
Värimallina oleminen juuri tälle kampaamolle kiinnosti erityisesti siksi, että olen kuullut siitä niin paljon hyvää. Some oli minun kohdallani ykkösroolissa, kun tuoreena Tamperelaisena metsästin uutta luottokampaamoa. Aikeissani oli käydä täällä jo talvella, mutta tajusin alkaa varailemaan aikaa liian myöhään ja lapsenvahtivuorot mahdollistivat vain muutaman hyvin suunnitellun hetken. Kävin siis toisessa, todella kivassa paikassa nimeltä KOKO by Vili Ketola. Linkitän tähän vielä tekstin Optimistia ja energiaa blogista kyseiseen paikkaan, vinkkinä vaan jos etsit tunnelmallista ja erilaista kampaamoa Tampereelta. Nyt minulla on siis kaksi hyvää kampaamoa, joista valita. 

Ekat päivät värjäyksen jälkeen elin ihan blondina. Hymy nousi huulille kun näinkin peilistä lilan otsatukan tai heräsin aamulla kummastellen värikkäitä suortuvia vasten tyynyä. Elliä viihdyttää tosi paljon hipelöidä erivärisiä osioita, Pihlaa aluksi vähän jännitti tää uusi värien paljous. Vitsailin että enkös nyt ole ihan kuin yksi My Little Ponyista, mutta en kuuulema ole. Ihan tavallinen äiti vaan. Aikakauteni pinkeissä hiuksissa opetti minulle pari hyvää kikkaa värien pysyvyydestä. Hiuspohjani ei ole kovin rasvoittuvaa sorttia, joten hiustenpesuvälini on suht harva. Jokainen pesu kun kuluttaa vääjäämättä väriä. Pesen hiukset kylmällä vedellä, en föönaa enkä juurikaan käytä muotoilutuotteita. Toisin sanoen on vain plussaa olla vähän laiska hiusasioissa. Aurinko myös helposti haalistaa näitä värejä, joten hellehattu on suotava lisä kesävarustukseen.

Annan tirpat, sateenkaarihiukset, pastellihiukset, hybridivärit, Anna-Maria Mäkelä, hiusinspiraatio
Ihastuin heti tuohon laventelin ja lilan sävyyn, jota laitettiin tyveen ja osaan suortuvista. Sitä voisi tuumailla ensi kerralla sitten vaikka kaikkiin hiuksiin. Kuulin  muuten että Trillion Tones by Rebecca Taylor hybridiväri on tehty Ylöjärvellä. Olen tänä vuonna kiinnittänyt erityistä huomiota vaatehankinnoissani kotimaisuuteen. Suomalainen, naapurikunnassa kehitetty hiusväri on loistavaa jatkumoa tälle projektille. Tarkempaa tietoa hybridiväreistä, ja hienoja värjättyjä hiuksia löydät Umpun blogista Prime life by Umppu.

Mitäs tykkäätte? Voisitteko kokeilla pastellivärejä tai jotain räiskyvämpää sävyä hiuksiin?

Terkuin Anna-Maria 

Ei kommentteja

Copyright © Anna-Maria Mäkelä. Blog Design by SkyandStars.co