Kutsukortit häihin

14 toukokuuta 2015

00100 Helsinki, Suomi
Me mennään naimisiin tänä kesänä! Vaikka kuinka olisin halunnut olla morsian, joka suhtautuu kesän häihin rauhallisesti ja on suunnittelun suhteen suurpiirteisen rento, ei se nyt ihan niin mennytkään. Olen vuoropäivin innoissani järjestelyistä ja toisinaan hajoilen pienimmänkin yksityiskohdan suhteen. Eli jos vaikutan hieman poissaolevalta ja puhun itsekseni, kyllä, olen luultavasti hieman vinksahtanut tai sitten saatan pohtia jotain tyhjänpäiväistä kuten servettien väriä. 

Oikeasti juhlajärjestelyt on ihan hyvässä vaiheessa ja kutsukortteihin olen erityisesti tyytyväinen. Etusivun perhepotretti on omaa tekoani, taitossa ja karttasivussa auttoi ystäväni Maija
häiden karttasivu


2 kommenttia

Anu Jääskeläinen kirjoitti...

Muista nauttia hääjärjestelyistä ja pidä vaikka päiväkirjaa niistä! Itseäni on harmittanut jälkeen päin, kun keksin vasta hääpäivänä, että olisi pitänyt kuvata videokameralle koko häitä edeltävä viikko, olisi voinut sitten jälkeenpäin muistella ja naureskella itselleen ja sille kaaokselle mikä se viikko oli, kaikesta huolimatta se oli kuitenkin aivan ihanaa se hössötys! :)

Anna - Maria kirjoitti...

Hyvä idea tuo päiväkirja, ei olisi tullut mieleenkään! Videomateriaali vois olla aika hauska. :D Juhlat jännittää jo vähän mutta tiedän että kaikki menee hyvin. Teidänkin häistä on niin paljon ihania muistoja. Sattuisipa meille myös yhtä hyvä sää! :)

Copyright © Annan tirpat. Blog Design by SkyandStars.co